Si no visualitzes correctament aquest correu, fes clic aquí

Música i Lletra

Benvolguts i benvolgudes,

Malauradament us hem d'informar que Anari ahir va tindre un accident de cotxe lleu però que li impedeix la mobilitat, segons ens han informat els seus representants, i ens veiem obligats a cancel·lar els seu concert de hui a la nit al Gran Teatre de Xàtiva. Tot i això, Carles Pastor, sí que farà el seu concert, i de fet, oferirà una versió més extensa del què estava previst. A més, per compensar les molèsties, tots els que vingueu a l'actuació rebreu una xicoteta recompensa en forma d'una entrada gratuïta per a un espectacle al Gran Teatre dintre de l'any 2019.

Les persones que, tot i així, preferisquen no assistir al concert de Carles Pastor i que se'ls torne l'import de l'entrada, ho podran demanar fins abans de les 21h a través d' instanticket o a les taquilles del Gran Teatre mitja hora abans de l'actuació.

Us adjuntem el comunicat de l'artista:

Ens veiem en la situació d'haver de suspendre l'actuació d'Anari, prevista hui a Xàtiva, a causa d'un accident lleu, però que impedeix la mobilitat de l'artista. Estem entristits per la cancel·lació, ens feia molta il·lusió tocar aquesta nit al festival Musica i Lletra (MiL). Sentim les molèsties ocasionades a l'organització i a les persones que teníeu previst vindre a escoltar-nos en directe.

Anari.


Atentament,
L'organització del Festival MiLSegueix-nos

Facebook - Twitter - Instagram


Donar-me de baixa.